Velkommen tildet magiske univers

– her kan du bestille Loui & Lucias´s bøger & postkort

Opdag de søde illustrationer fra bogen "Stjernestunder" herunder. Kortene er trykt i a-5. Brug dem evt. i små rammer på børneværelset, eller som postkort til én du har kær.
Den lille brune bjørn

Den lille brune bjørn

En rigtig optimist. Han er sød og omsorgsfuld og altid med på et eventyr og er fuld af gode ideer. Han er modig og stærk, og en rigtig god ven. Han hjælper altid hvis nogle er kede af det – og hvis han selv er ked af det, så er han hurtig til at blive glad igen.

Den lille brune bjørn

Langøre

Langøre er den stille og rolige type. Den er et rigtig putte-dyr som er god til at fortælle historier man kan slappe af til, især efter en lang dag. Langøre er glad for yoga, og har en meget god fantasi til at forestille sig de allerbedste ting i verden.

Den lille brune bjørn

Dragelarven

Er fuld af fantasi og magiske historier – hun får ofte gode ideer som hun deler ud af til dem som keder sig. Hun er vild med stjernestøv og månemagi og sidder ofte højt oppe i træerne ved aftentide, så hun er tæt på himlens stjerner og den fine måne.

Den lille brune bjørn

Trut

Elsker musik, sang, dans og leg. Den er altid glad, lidt fjollet og kan ikke sidde stille ret længe af gangen.  Når Trut endelig skal slappe af, så holder den af trylle-the, eventyr, fantasirejser og stille musik, så bliver han helt blød og afslappet.

Den lille brune bjørn

Snus

Et rigtig natur-dyr, som kan sidde i timevis og snuse til blomsterne og passe havens dyr. Den er lidt genert, og kan ikke lide larm og uro. Så gemmer den sig – den er lille og grøn, og er ikke let at få øje på når den gemmer sig mellem de grønne planter i haven. 

Den lille brune bjørn

Tigermis og lillemus

De er de bedste venner – også selvom de er meget forskellige. De kan godt være uenige om tingene, men de er altid gode til at give plads til hinanden og hjælpe hvis der er problemer – men de er også gode til at hjælpe andre til at blive gode venner og hvordan man kan gøre gode ting for andre.

Den lille brune bjørn

Det uskyldige snedyr

Et rigtigt krammedyr. Utrolig glad for at gå på opdagelse og lære om nye og spændende ting. Han kan godt være lidt vild, og komme til at vælte noget. Tit bliver han lidt ked af det, for han gør det ikke med vilje – han er bare nysgerrig og lidt af en pilfinger – men en dejlig ven at have.

Den lille brune bjørn

Panda-barnet

Er meget glad for mad – især bambus. Bambus-kage, bambus-grød, bambus-brød, bambus-slik, bambus-vand, bambus-tærte og meget meget mere. Den er modig, og smager gerne på mange forskellige ting, dog mest bambus. Den er sød, blød og kærlig og så er den en rigtig god legekammerat.

15 kr pr. stk. eller en sampakke med 12 stk. for 150kr. Bestil i kontaktformularen nederst på siden.

Bogen " Den lille brune bjørn"

Den lille brune bjørn handler om de spørgsmål der dukker op når man finder ud af, at ikke alle er som en selv, og om at føle sig alene. Den lille brune bjørn går ubekymret ud i verden for at lede efter nogle venner – det er dog ikke helt så enkelt, selvom den er en meget positiv og glad lille bjørn. Den drømmer om at bygge en rumraket og tage til månen, men det er måske heller ikke helt løsningen at stikke af fra problemerne på den måde. Heldigvis findes der masser af andre små bjørne derude, og måske endda også en klog ugle, som hellere end gerne vil slippe for sure miner og diskussioner om dit og dat.

Bogen henvender sig til børn fra 3-6 år.

"Den lille brune bjørn."
230kr.
inkl. fragt

Bogen " Stjernestunder"

Denne bog lægger op til samtale med dit barn om vigtige emner som fantasi, forestillingsevne og opmærksomhed på de vigtige ting i livet, såsom kærlighed og venskab.

Illustrationerne i bogen er ledsaget af små rim og remser – for når vi understreger sprogets rytme, er det bevist, at børn hurtigere lærer at huske ordene. Barnet bliver fonologisk opmærksom, hvilket vil sige, at sproget går fra at have en betydning til også at have en form, en rytme og en lyd. Når du efterfølgende samtaler med dit barn om det I læser, er det ligeledes med til at styrke og udvide barnets sprogforståelsen og ikke mindst tilknytningen mellem barn og voksen. Remserne er suppleret med tekst til den voksne og tilhørende eksempler på åbne spørgsmål, der inviterer til samtale. Når spørgsmålene stilles, så udvides og udvikles barnets fantasi, forestillingsevne og refleksion over livet og verden omkring.

Bogen indeholder også en lille visualisering for børn, som giver en øget kropsfornemmelse, og kan bruges som en lille pause i løbet af dagen eller inden sengetid.

Bogen henvender sig primært til børn fra 3-8 år.

"Stjernestunder - en samtalebog for børn og deres betydningsfulde voksne"
249kr.
inkl. fragt

Malebogen "1-2-10 farver ka' vi' li'

Denne malebog er lavet for børn fra 3 år og opefter – hver malerbogstegning er ledsaget af et lille budskab, for at sprede smil og glæde hos både den som farvelægger, men også hos den som modtager en lille hilsen derfra. Klip blot efter den stiblede streg i bogen og hæng op.

At børn øver sig på at tegne er vigtigt for deres generelle udvikling. Malebogsaktiviteter kan både virke afstressende og styrke barnets fokus og koncentration.

Ved malebogs aktivitet, træner barnet også sin øje-hånd-koordinationen, som er vigtigt ift barnets finmotorik og senere skrive og tegnefærdigheder.

Nogle børn bliver hurtigt optaget af, at blive indenfor stregerne, hvor andre er mere optaget af farvernes muligheder både indenfor og udenfor stregerne, og kan derved gå sine helt egne kreative og eksperimenterende veje.

Malebogs-aktiviteter kan derfor også styrke barnets kreative udvikling.

 

Malebog
89kr.
inkl. fragt

Bestil bøger, kort og malebog her:

Bestil

11 + 6 =