Loui & Luciatilbyder

• Kunst projekter for børn

• Workshop for pædaogisk personale

• Oplæg om Krea-pædagogik

• Vægmalerier

• Kreativ konsulent ydelse

Book mig

KREA-sjov er et kunst projektforløb for børn 0-6 år.

Hvad:
KREA-sjov tilrettelægges efter jeres ønsker og behov.

Her får i jeres egen krea-pædagog som igangsætter, inspirator og underviser i spændingsfeltet mellem pædagogik, kreativitet og leg.

KREA-sjov har fokus på de æstetiske læreprocesser, samt modet til at turde give udtryk for indtryk og derved sætte sig aftryk i verden. Krea-sjov er eksperimenterende billedfremstilling med enten akrylmaling eller akvarel.

Hvor:
I samler en udvalgt gruppe børn og pædagoger, hvor vi mødes i jeres institution i et egnet lokale eller på legepladsen. Her har vi sammen 1,5 time i jeres aktivitetstid, fx om formiddagen i 2 uger. 

Hvordan:
Vi forventningsafstemmer via mail. Jeg planlægger forløbet, hvor der evt kan være fokus på et eller flere af de 6 læreplanstemaer, eller fokus på et særligt emne som optager jeres børnegruppe. Første besøg i jeres institution er et møde med det personale og børn, som skal deltage.  Første aktionslærings-forløb sker den efterfølgende dag, hvor jeg har gjort rummet klar til brug, og sammen med personalet guider vi børnene igennem den æstetiske læreproces. Selvom jeg arbejder procesorienteret, kan der holdes retning mod et produkt i form af en lille udstilling i børnehøjde. Jeg arbejder relationskompetent med en anerkendende pædagogisk tilgang. 

 

Hvor meget:
15.000 kr. for 2 ugers intensiv forløb, fra mandag-fredag. 1 times aktionslæring, og 30 min. evaluering/oprydning. ( Prisen er ex moms, materialer og kørsel ).

I står selv for indkøb af materialer, men jeg står naturligvis til rådighed med gode forslag og inspiration.